Daitai Quarterly Takara, No.2<br>『だいたい季刊 タカラ』だいたい第2号

Public Relations Magazine
Daitai Quarterly Takara, No.2
『だいたい季刊 タカラ』だいたい第2号

2009 No.2: Special Feature “Simple recipes to make cheese even more delicious”
Daitai Quarterly Takara is a PR magazine published almost quarterly by Takara, a dairy farm and dairy product producer in Kimobetsu, Hokkaido.
だいたい第2号:「チーズを、もっとおいしくいただく だいたいレシピ。」
『だいたい季刊 タカラ』は、北海道喜茂別町で牧場と乳製品工房を営むタカラが、ゆるく発行する広報冊子です。
Sapporo Art Directors Club Award 2009: Prize Nominated Editor-in-chief: Hiroshi MAEDA
Art Director: Hiroshi MAEDA
Designer: Hiroshi MAEDA
Writer: Hiroshi MAEDA
Photographer: Hiroshi MAEDA
Client: Farm and Fromagerie Takara

発行:牧場・チーズ工房タカラ
企画制作:バナナムーン・ステュディオ