Daitai Quarterly Takara, No.13<br>『だいたい季刊 タカラ』だいたい第13号

Public Relations Magazine
Daitai Quarterly Takara, No.13
『だいたい季刊 タカラ』だいたい第13号

2016 No.13: Special Feature “About the importance of “accumulation” in cheese making”
Daitai Quarterly Takara is a PR magazine published almost quarterly by Takara, a dairy farm and dairy product producer in Kimobetsu, Hokkaido.
だいたい第13号:「チーズは積み重ねが大事だっていう、だいたい理屈っぽい特集。」
『だいたい季刊 タカラ』は、北海道喜茂別町で牧場と乳製品工房を営むタカラが、ゆるく発行する広報冊子です。
Editor-in-chief: Hiroshi MAEDA
Art Director: Hiroshi MAEDA
Designer: Hiroshi MAEDA
Writer: Hiroshi MAEDA
Illustrator: Hiroshi Maeda, Farm Takara
Photographer: Hiroshi MAEDA
Client: Farm and Fromagerie Takara

発行:牧場・チーズ工房タカラ
企画制作:バナナムーン・ステュディオ