![Yukkuri 002<br>チーズ工房タカラの読本『ゆっくり』第2号](https://www.bananamoon.jp/wp/wp-content/uploads/2020/04/2019_Yukkur_Public2_img-1.jpg)
Public Relations Magazine
Yukkuri 002
チーズ工房タカラの読本『ゆっくり』第2号
2019
Issue 002: Special Feature “The process of making Tokeru”Yukkuri is the PR magazine of Fromagerie Takara, a cheese maker who spends a lot of time and effort making cheese while living a slow life in Kimobetsu, Hokkaido.
第2号:特集「とろけるチーズ“トケル”のできるまで」
『Yukkuri/ゆっくり』は、北海道喜茂別町でスローライフを送りながら、手間ひまをかけてゆっくりチーズをつくる、チーズ工房タカラの広報冊子です。 Editor-in-chief: Hiroshi MAEDA
Art Director: Hiroshi MAEDA
Designer: Hiroshi MAEDA, Kinuka YOSHIDA
Writer: Hiroshi MAEDA
Photographer: Masahiro NAKAMURA, Hiroshi MAEDA, Narumitsu SAITO
Client: Fromagerie Takara
発行:チーズ工房タカラ
企画制作:バナナムーン・ステュディオ